HTML

Naperőmű

Egyszerű, mindenféle értelemben 'nappal hajtott' ember vagyok. Vigyázz, kész, ülök!!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Elindul(t) a fogyókúra

2008.10.27. 16:33 :: e1bandi

Szerencsére nincs szükség arra, hogy az ember az Oktogonon meztelenül ordítsa világgá: itt a vég, elértem a 105 kg-t, jelentősen meghaladva a vágósúlyt mélynövésű magyar legény lévén. Hálaistennek, pontosabban gondos oldalbordámnak, határozottan hadat üzenek annak a kvázi egyharmad mázsának, amit sajátos skizoid társamként cipelek napmintnap mindenhova magammal. Úgy döntöttem, "Sándor", 35 kilóra hízott, nyakamranőtt csupazsír cimborámmal eltávolodunk egymástól.

Átlagharmincasként krinolinos-vajaskenyéren szocializálódva mégiscsak kitörök az urizáló dizsonimustár-szárítottparadicsomosciabatta-roppanósbécsivirsli bermudaháromszögből és nyomok valami kínait. Na nem a sarki kutyahússal turbózott kifőzdében fizetek elő, hanem egy újfajta fogyókúrát fogok tesztelni. (A távolkeleti kung-fu filmek segítségével merített minta alapján csak a nagyongazdag, nagyongonosz emberek képesek arrafelé úgy istenigazából meghízni, tehát ha hozom a sztenderd galamblelkű hozzáállásomat, és felveszem a ferdeszemű tempót, lassal leapad rólam a felesleg. Még a végén bekerülök egy Madonna video-klipbe feketehajú geek statisztának www.youtube.com/watch.)

A módszer eleje igazán egyszerű, első három nap nincs (komoly) evés, csak ivás rogyásig. Helyes, távolkeleti csajjal díszített csomagolásban kekszeket kaptam kettesével, éhség esetén fél liter forró(!) folyadékkal kell bevenni. Kib@szásként az irodában, ahol dolgozom, természetesen max. 2 dl űrtartalmú bögrék vannak, tehát az erős kalapácsütéssel módosított méretű hüvelykujj méretű kekszekhez egy-egy bögre tea jár. A járkálásigény a zúzósabb napok láncdohányos kivonulásait idézi. Kimegyek, csinálok két bögre teát, az egyiket behozom, keksz és tea be, utána ki, újabb tea be, majd a bögréket a mosókonyhába ki. (Útközben vesetisztító kúraként egy rövid pihenő a wc-n, amit újra és újra fel lehet keresni.) A célként kitűzött mai 5x2 kekszhez 10 adag séta dukál, megfelelő mennyiségű vesetisztítással. Kisebb vízerőműt megszégyenítő folyadékáram lassan folyamatos stream-ként az inkontinencia-betét-bérlet kiváltásának megszégyenítő látképét lobogtatja elém.

A kekszek mellett napi három titokzatos tabletta is dukál. Hatása egyelőre - a durva drogos hasonlatokat elkerülve - egy átbulizott éjszaka után a szervezetbe bevitt kartonnyi energiaital utáni tudathasadásos remegést idézi. Érzed, hogy fáradt vagy, majd leragad a szemed, alig bírod mozdítani a tadjaidat, de a lábdból nem szabadul a boogie, 130bpm-mel tuccog a kezed és a lábad...

Erre alszom egyet, hátha holnap egy új napra ébredek, Sanyi kollégától egyre távolabb.

1 komment

Címkék: fogyókúra elsőnap zsírmagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://naperomu.blog.hu/api/trackback/id/tr32734742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása